Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

31 de maig 2005

Els nostres eficients reporters, demostrant un altra cop la seva pericia i habilitat, han aconseguit ja la distribució de partits. Aixó es el que ens ha tocat:

Dia
Hora
Grup A
Hora Grup B
Dissabte
18 juny
9:30
11:00
F.C. Barcelona – B.M. La Roca O.S.
Unicaja Almería – C.B.M. Amibal
12:30
16:00
Getasur – B.M. Granollers
Unión Balonmano Lavadores – B.M. Corazonistas
Diumenge
19 juny
10:00
11:30
O.S. Unicaja Almería – B.M. La Roca
C.B.M. Amibal –
F.C. Barcelona
17:00
18:30
Unión Balonmano Lavadores – B.M. Granollers
B.M. Corazonistas – Getasur
Dilluns
20 juny
10:00
11:30
B.M. La Roca – C.B.M. Amibal
F.C. Barcelona – O.S. Unicaja Almería
17:00
18:30
B.M. Granollers – B.M. Corazonistas
Getasur – Unión Balonmano Lavadores
Dimarts
21 juny

  • 1º Grupo A – 2º Grupo B (1º al 4º)
  • 2º Grupo A – 1º Grupo B (1º al 4º)
  • 3º Grupo A – 4º Grupo B (5º al 8º)
  • 4º Grupo A – 3º Grupo B (5º al 8º)
Dimecres
22 juny

  • Perdedor 3º A - 4º B – Perdedor 4º A – 3º B (7º y 8º)
  • Vencedor 3ºA – 4º B - Vencedor 4º A – 3º-B (5º y 6º)
  • Perdedor 1º-A– 2º B - Perdedor 2º- A – 1º -B (3º y 4º)
  • Vencedor 1º-A – 2º B – Vencedor 2º A – 1º B (1º y 2º)

Gràcies Marisa !

La Presidenta del Club de Supporters del Barça Infantil, la Lola, ens ha informat de quins son els equips que participaràn al Campionat d'Espanya. Són aquests:
En una entrevista exclusiva, afirma que "aunque no se sabe aún como estarán conformados los grupos, estos son los equipos a batir, y ninguno de ellos os tiene que asustar, lo único que necesitáis es tener más "webs" que nadie, ser una piña ya que sólo siendo un equipo se puede conseguir el objetivo e ir al 100% en cada partido ya que cada uno de ellos será una final."

Preguntada sobre com pensen animar al seu equip, la Sra. Presidenta afirma "de la hinchada ni os preocupéis. La vuestra estará como siempre animándoos hasta el final y con ruido suficiente."

Aquest diari no ha pogut esbrinar qué volia dir exactament amb les paraules "ruido suficiente". Els mantindrem informats tant aviat com sabem alguna cosa més.

Serveis Informatius del Handbol FC Barcelona Infantil.

30 de maig 2005

Fa un parell de cap de setmanes vam celebrar una altra jornada arrossera a Sant Joan Despí. L'equip infantil va jugar contra el Sant Joan Despí Infantil i va guanyar, mentre que els pares vam jugar contra l'equip de veterans i vam quedar empatats.

Abans d'ahir es va jugar contra l'OAR Gràcia cadet i també vam guanyar. No em pregunteu els resultats perquè no me'ls apunto i mai els recordo !

L'equip s'està preparant de valent pels campionats d'Espanya, que se celebraràn, definitivament, a Tossa. Hem canviat l'hotel de concentració paterna, ara es l'Hotel La Huerta, que sembla que està més a prop del Pavelló.


13 de maig 2005

Estem ja preparant la setmana del Campionat d'Espanya. L'hotel que s'està mirant es el Mare Nostrum, i les reserves es fan a travès d'OVER GIS, tel. 934562753 / 934562763.

Si algu té molt d'interès, aqui teniu les normes del Campionat. Estic buscant alguna web que en parli, però sembla que les noves tecnologies encara no han arribat a la Federació d'Handbol ;-)

09 de maig 2005

La Lola ha possat un comentari que val la pena reproduïr-lo aqui:

El campeonato de Catalunya no se ha conseguido. No pasa nada. Nosotros los padres estamos tan orgullosos o más por donde habéis llegado y de como habéis sabido encajar la derrota, sabiendo estar y felicitar al contrario, en algunos casos hasta felicitando al entrenador del Granollers. Eso es lo que nosotros los padres, y como padres, valoramos más. Os estáis convirtiendo en grandes deportistas, y eso, no lo olvidéis, incluye ser grandes personas.

Pensad que de las derrotas aprenderéis mucho más que de las victorias, y que este traspiés os ha de servir para daros cuenta que todos nosotros estaremos a vuestro lado pase lo que pase.

A partir de mañana, se inicia otra etapa: la preparación del Campeonato de España. En dicha competición todos los partidos serán finales y para ello os debéis preparar, tanto física, táctica, como psicológicamente y debéis abordar el campeonato con humildad pero con la gran seguridad de haberos esforzado al máximo y de contar con el mejor entrenador de toda la competición.

Ánimo a todos y a por todas.

08 de maig 2005


Una familia Posted by Hello

Com segurament tots heu endevinat, jo no he sigut mai massa esportista. Ja de petit, pujar les escales de casa meva em suposava un gran esforç. Sempre he preferit la música o la lectura que la pilota i he d’admetre que mai havia sentit passió per cap mena de competició. Però ara en teniu aquí, afònic, celebrant amb tots vosaltres que som subcampions de Catalunya. Jo no sé el que sentiu però jo, la veritat, estic al·lucinat.

Les vides de les persones son una cadena de casualitats, coincidències i sorts. Mai hagués dit que la trucada que vaig fer al Ricard Franc per encàrrec de la meva dona m’havia de canviar tant la vida. Sense massa convenciment vaig portar l’Arnau a les proves per entrar al Barça mentre l’anàvem mentalitzant de que, si no l’agafaven, no passava res. Jo ja sabia que el meu fill tenia fusta però el que no sabia es que un any després arribaria a ser subcampió de Catalunya.

Crec que no m’equivoco si amb aquestes paraules em faig ressò del sentiment de tot els que som aquí. Potser sí que els que sou ex-jugadors ja sabíeu que ens trobaríem. Però jo, la veritat, no m’imaginava tot això.

Però, a la vida, la sort no ve sola, no se la troba a una cantonada. La sort es fruit de l’esforç. No n’hi ha prou amb les casualitats: només aquells que treballen de debò troben el camí. I per això crec no equivocar-me, i em prenc la llibertat de parlar per boca de tots, si us dic que hi ha un gran culpable de tot això. La responsabilitat, l’amor per la feina ben feta, el sentit de disciplina, el de companyerisme, la passió pel que més t’agrada, el patiment, l’alegria: son coses que tots em après del nostre entrenador Xuxum (i dic nostre en tota l’extensió de la paraula). Hi ha gent que ha confós la passió per altres coses, que ha barrejat el lícit sentiment de sana lluita amb la malsana enveja que tot ho rovella. No en volem saber res d’aquestes històries i aquí s’han d’acabar. El que queda es la feina ben feta i un grapat de nens il·lusionats que avui aniran a dormir sabent-se subcampions de Catalunya. I només hi ha una paraula per pagar això: Gràcies.

Per tant, Xuxum, ens agradaria que rebessis aquest aplaudiment com a mostra del nostre més profund agraïment i suport.

No em vull allargar més perquè el protagonisme ha de ser vostre. Però no puc acabar sense reconèixer les ganes i la il·lusió que tots els jugadors han posat i l’altíssim grau de disciplina i esforç que hi han dedicat. Ningú sap com vosaltres el que heu treballat i vosaltres sabeu que ningú us ha regalat res. Quan explico a d’altres pares el vostre comportament, no s’acaben de fer a la idea del que realment és. Aquest subcampionat es vostre perquè us el mereixeu. No deixeu que us robin la il·lusió, seguiu així i ara CAP AL CAMPIONAT D’ESPANYA.

VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA !



Subcampions !! Posted by Hello

SubCampions !!

El dia rodó d'ahir ha estat avui una mica més quadrat. L'equip infantil, que no ha perdut cap partit oficial en tota la temporada, s'ha proclamat Subcampió de Catalunya. El Handbol Granollers ha guanyat la final i des d'aqui els volem felicitar de tot cor: son uns rivals dignes i és amb rivals així que el handbol català esdevé un fet importantíssim.

Però la temporada no ha acabat! Encara queden més dies que llonganisses i ens veurem al Campionat d'Espanya. Esperem que, sigui quin sigui el resultat, al final hi hagi un sól guanyador: l'esport català. És el que us mereixeu tots els jugadors que formeu part d'aquests grans equips com són el Granollers, La Roca, el Bordils i, per suposat, el Barça.

Endavant, doncs ! Dimarts, a entrenar ! Enhorabona a tots !!

07 de maig 2005


Després de vencer a La Roca. Posted by Hello

Un dia rodó com una pilota d'handbol ! Aquest matí l'equip ha guanyat la semifinal contra La Roca per 33 a 27, quedant automàticament classificat pel Campionat d'Espanya. Ha estat un partit intensíssim contra un rival ben digne que ha lluitat com lleons. El públic, com sempre, taquicàrdic. Demà diumenge l'equip juga contra el guanyador del Granollers-Bordils, que a hores d'ara no sabem qui és.

Per acabar de rematar-ho, el Futbol Club Barcelona professional s'ha proclamant Campió de Europa. Hem estat convidats al partit, que ha estat tan intens i emocionant com el nostre del matí, encara que, la veritat, hem disfrutat més amb l'infantil. Coses de pares.

Ara a dormir i demà, Campions de Catalunya !!


05 de maig 2005


Pit i collons ! Posted by Hello

Ja s'acosta la final del Campionat de Catalunya. L'equip s'està entrenant de valent i el Xuxum dona als jugadors les darreres instruccions. El primer partit contra La Roca se celebrarà a Santa Maria de Palautordera a les 10:30 del matí del dissabte. D'aqui sortirà l'equip que anirà a la final del diumenge.

Tots els que vulgueu venir a animar al Barça sereu benvinguts ! Ah, i recordeu que el mateix cap de setmana se celebra el campionat de Formula 1 al Circuit de Catalunya de Montmeló i que, per tant, podeu trobar molt trànsit a l'AP7...

01 de maig 2005

Final Campionat de Catalunya

El passat cap de setmana el Handbol FC Barcelona Infantil es va imposar contra el Handbol Bordils pel matí i contra el Vendrell (53-20) per la tarda. Els partits van destacar per la seva esportivitat i no van haver-hi incidents remarcables. El pavelló de Sta. Maria de Palautordera va mostrar les seves carències convertint-se en un forn on la temperatura feia patir de valent als jugadors i al públic present. La setmana vinent es disputarà la segona fase del campionat al mateix pavelló. Sort !


Fase Final Campionat de Catalunya, Sta. Maria de Palautordera - Abans del partit amb el Vendrell Posted by Hello


Cerdanyola, Triangular Posted by Hello

El triangular de Cerdanyola cel·lebrat el dia de Sant Jordi va destacar per l'alta competitivitat dels partits, que va encomenar al públic assistent. Aquest fet van provocar un seguit de comentaris i insults fora de lloc entre els seguidors de tots els equips que voldriem que no es tornés a repetir.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, el Barça es va imposar amb claretat en els partits que va jugar contra La Roca i el Granollers.


Cerdanyola, Triangular Posted by Hello