Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

28 de novembre 2005

FCB 30 - Mataró 24



Els nostres enviats especials han dit del partit: "El partit era tan emocionant que vam passar olímpicament de fer fotos i ens vam posar a disfrutar-lo i a patir." Aquesta redacció lamenta la manca de fotos però ho entèn i els corresponsals no seran acomiadats (per aquesta vegada). A continuació, el resum del partit segons una de les periodistes acreditades, Nuria Danceoftheegg:

"Un contrincant digne de fer-nos patir. Joc molt ràpid (com era d'esperar). La nostra defensa al seu lloc. Excel·lent actuació dels porters que en van parar un carro. L'àrbritre ens va posar dels nervis perquè era d'aquells que en diem dolents i que fastigueigen ambdúes bandes, cosa que en un partit que fins al final va anar força igualat escalfa molt els ànims."

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Partit molt emocionant el del dissabte passat.
Ha destacar la gran actuació dels dos porters, tant el Bernat com l'Armando.
Va ser un partit molt disputat, el Mataro ens va donar molta feina i no va ser fins al final que vam poder agafar una diferència de gols ens va permetre guanyar amb una comoditat que no reflexa el que va ser el partit.

09:06

 
Anonymous Anònim diu...

Prox partit.... Jugadors VS... Pares un gran dervi al qual no savem ki guanyra, molta sort pares ens veurme les cares!! ijiji


Arnau Homet

20:34

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home