Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

16 de novembre 2005

La fama del Cadet B traspassa l'Atlàntic

Als Estats Units han arribat informacions del gran partit jugat entre els dos millors equips del FC Barcelona d'Handbol: el Cadet A i el Cadet B. A la CNN van sortir imatges del partit disputat entre ambdós a la pista del INEFC el passat dimarts i el partit de basket entre els Grizzlies del Gasol i els LA Lakers va haver de ser anul·lat perquè tothom estaba pendent del partit d'handbol que se celebrava a Barcelona.

La presentadora de la CNN, Jane Bike, va dir:

"It was a phantastic match. Today we vibrate again. The Cadet B played against the Cadet A and in the 1st part they were winning by 20-18. In the second part, there was a difference of 6 goals in favour of the young ones. Unfortunately, the bigger body of Cadet A team imposed and the final result was 43-50. A great match ! "

Així mateix, al diari USA Today, el corresponsal a Barcelona Angel Thecast diu:

"Yesterday the Cadet B team played a friendly match against Cadet A and our kids made a great job, dominating most of the match with differences of 3 and 4 goals. Finally, the logic was imposed and the Cadet A won."

Aquest partit ha tingut tant de resó aquí que tant el President Bush com el Governador de California, Arnau Schwarzennegger, m'han demanat personalment entrades pel proper partit contra el Sant Cugat. Jo els he contestat que no fa falta que hi vagin, que segueixin mirant partits de beisbol (que son divertidissims!) i que si volen enviar algun representant americà, que enviïn a la Jeniffer Aniston o a la Pamela Anderson.

Xavier Homet, Redwood Shores, San Francisco, California.

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Xavier,

Gràcies per mantenir-nos informats de totes les novetats del nostre equip malgrat la distància.
Vull felicitar-te pel teu resum del partit amistós que van jugar al INEF el passat dimarts i que tan fidelment van reflectir les cròniques dels grans comentaristes i periodistes esportius americans acreditats.
Tots et trobem a faltar, així que no et facin treballar massa aquest Yanquis i torna aviat.

Una abraçada,

Àngel

09:04

 
Anonymous Anònim diu...

HOLA XAVIER:

JAGUARYU?
ESPEREM QUE ESTIGUIS BE Y SIGUI PRODUCTIVA LA TEVA ESTANCIA A EEUU .FOTS UNES FOTUS FOTUCULLUNUDES.ESPEREM VEURET AVIAT

WUANDERFLOWERSINDENAIT

23:15

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home