Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

07 de desembre 2005

Sopar de Nadal versió 2.0

Bé, com ja sabeu tots el lloc que haviem triat per fer el sopar de Nadal, Restaurant Can Joanet, ens ha deixat tirats. Ells s'ho perden. Però sembla que hem surtit guanyant, el nou es Costa Gallega (veure la seva pàgina), que està aqui.

El menu serà:

Pica pica:
Ensalada tibia de calamares y aguacate.
Salpicón de marisco.
Gambas salteadas con setas.
Pavías de bacalao con romesco.
Chocos fritos a la andaluza.
Croquetas de marisco.

Segundo
Entrecotte de ternera o Rape al vinagre de jerez y tomates confitados.

Postre:
Mousse de queso fresco y frutos rojos.
Caprichos navideños

Bodega:
Vinos y cavas
Aguas minerales
Cafés e infusiones.


I per la canalla:

Pica pica:
Patatas bravas
Fuet
Calamares
Croquetas
Pan con tomate

Segundo:
Escalopa de Ternera

Helado
Bebidas