Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

18 de febrer 2006

Granollers 'A' 44 - FCB 34



Delfi, la sra. delegada

Malgrat el resultat, el regust final va ser de victòria. Desprès d'una primera part que no passarà a l'història, el Barça va possar pit i collons en la segona per mantenir una diferència de gols el més petita possible. En alguns moments es va arribar a estar a 5 gols de diferència. Gran mèrit si es té en compte que el Granollers 'A' es un bon equip format per jugadors cadets de segon any, mentre que al Barça tots son de primer.

La cara de satisfacció de la Sra. Delegada es un bon reflexe de la sensació que l'afició del Barça es va endur d'un Palau Olímpic de Granollers que no se'ns fa gran.

La notícia del día, però, va ser el sobtat e inesperat canvi d'horari del partit, que va passar a ser d'un diumenge a un dissabte sense que ningú ho sabés. La casualitat va fer que la Raquel, germana d'un dels jugadors, se n'assabentés i els delegats haguessin de trucar a totes les famílies el dia abans, quan la majoria eren ja a llit, per anunciar el canvi de data. Es en homenatge a aquesta feina extra que hem possat la foto de la millor delegada que hi ha en el món mundial.

(Delfi, la voluntat, gràcies)
 Posted by Picasa