Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

06 de febrer 2006

Tortosa 28 - FCB 33



La batalla de l'Ebre

En un partit d'una duresa innecessària per part d'un Tortosa que va confondre l'handbol amb un combat de kàrate (per alguna cosa el pavelló lluïa un rètol que deia "Sala d'Arts Marcials"), el Barça es va impossar de 5 gols. Va ser un altra partit vibrant, amb l'equip totalment entregat i motivat. I, per variar, l'arbitratge va seguir la tònica habitual, permeten jugades perilloses en un parquet que era més aviat una pista de gel i expulsant a jugadors que havien protestat per haver estar objecte de faltes claríssimes. Sembla que la falta es dir "ja n'hi ha prou" i no que t'espitgin per l'esquena amb perill de lesió greu, tal i com es pot comprovar als vídeos del partit. En fi, això es el que hi ha i no sembla que millori. Posted by Picasa

3 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

be,com varem comprobar, els partits que ens toca jugar aquesta fase son i seran de lo mes complicats i dificils;aixi i tot penso que amb la lluita i l´actitud d´ahir i altres partits,estem donant una lliço d´humiltat i treball als nostres contrincants,fent-li´s veure que no per ser de primer any ens acollonirem i que la nostra virtud per sobre de qualsevol es que som i serem un equip.

15:17

 
Blogger Carmen G.M. diu...

Aquesta foto hauria d'arribar a la federació. El perfil de l'arbitre es digne de partit de costillada. Impresentable !!

09:47

 
Anonymous Anònim diu...

Estic d’acord amb el Xavier amb lo de la Batalla de l’Ebre.
La meva felicitació als nostres jugadors pel seu comportament tant a la pista, pel seu joc, com pel fet de no caure amb les provocacions i el joc brut dels jugadors del Tortosa.
Dels arbitres l’expressió val més una imatge que mil paraules ho diu tot.

17:44

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home