Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

26 de març 2006

FCB 42 - Granollers 'A' 42

Ni la marató, ni l'empat del Barça de futbol contra el colista, ni la grip aviar, ni la revolta dels estudiants francesos, ni les operacions de menisc ni res de res va poder evitar que haguem viscut un dels millors partits de la temporada. Només una cosa. Endevineu quina ? Pistes: vesteix de blau i porta un pito a la boca. Fàcil eh?

Un Barça pletòric, motivadíssim, va possar a ratlla a tot un Granollers 'A' de segon any. L'equip blaugrana va estar guanyant quasi tot el partit, amb moments de 6 gols de diferència, contra l'equip vallesà que veia com uns marrecs 1 any més petits els tractaven de tu a tu. Els errors arbitrals, com és habitual, van decantar el partit cap un empat que ningú hagués firmat i al final va quedar un cert regust amarg de veure com els esforços i el millor joc del Barça no es veien recompensats.

Però ningú podrà retreure l'entrega i la passió que els blaugranes han deixat al camp, juntament amb la pell, malgrat àrbits amateurs que fan el que poden. Ara, pel que sembla, haurem de jugar contra el Barça 'A' i els Coras. I què? Algún problema?
Posted by Picasa

3 Comentaris:

Blogger Carmen G.M. diu...

Enhorabuena, chavales. Ahora a disfrutar de los dos partidos que os vienen. Ellos son los que deben estar "acojonaos": nosotros (vosotros) no tenemos nada que perder; ellos si. Así que ánimos, aprender lo que podais, y, sin verguenza, a divertirse y pasarlo bien.

20:16

 
Anonymous Anònim diu...

Avui he disfrutat d'allò més veient com els nostres xavals es creixien d'avant d'un rival que a principis de temporada ens semblava inabastable. Nois, heu d'estar molt satisfets de vosaltres mateixos, de la feina feta en aquest partit. Heu estat a l'alçada del vostre rival. Els heu mirat de frec a frec i no us heu deixat impressionar ni per l'edat ni pels quilos de més, ni per la dura defensa. Heu lluitat a totes.
M'he sentit tan orgullosa de l'equip!
Tots, i vull dir tots, heu estat magnífics. Us adoneu dels avenços d'aquesta temporada?
Ja sé que algun que altra pessimista podria parlar-me del que podriau millorar, que algun que altra esgarriacries (en castellano: aguafiestas)us ha deixat un regust agredolç recordant-vos que el resultat final no us afavoria en la continuitat de la competició. Però jo estic eufòrica i m'agradaria que vosaltres també us poguéssiu sentir així perquè hi teniu tot el dret. Us ho mereixeu! Sou els millors! (i és "pasión de madre").

21:54

 
Anonymous Anònim diu...

¡Felicitats¡
Tot l’esforç dels entrenaments d’aquesta temporada han tingut recompensa en el gran partit que heu fet davant el Granollers A.
Heu jugat com el gran equip que sou i heu demostrat a tothom que si us volen guanyar han de lluitar i jugar al 200% durant tot el partit.
Una curiositat els únics equips invictes a casa aquesta temporada sou vosaltres i el Barça A.

09:23

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home