Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

17 d’abril 2006

Campions de la 1ª Carlin Handbol CUP Eivissa !!



Esgotats, enfebrats, afamats i adormits però molt contents és l'estat en que l'equip i els acompanyants han arribat a Barcelona després de passar una setmana intenssísima que va començar amb el Campionat de Catalunya a Palautordera, va continuar amb l'stage a Calella i ha acabat a Eivissa com a Campions de la 1ª Carlin Handbol CUP Eivissa !!

El resultat final del Campionat d'Eivissa no pot ser més positiu: tots els partits guanyats, la majoria pel doble de gols, un joc extraordinàri i proclamats campions del torneig amb felicitacions incloses dels rivals. Els rivals i els resultats han sigut aquests:

  • Handbol Club Eivissa (32-18)
  • C. BM. Marianistas (Valencia) (33-13)
  • CTD Palma de Mallorca (43-16)
  • Handbol Club Eivissa Promesas (28-17)
  • C.BM. Puerto de Sagunto (Valencia) (35-21)
  • BM. Elche (Valencia) (32-17)

I la final va ser contra el Sagunto, a qui es va guanyar per (?) - Es poden veure tots els resultats aqui.

La combinació d'una mica de turisme amb els partits i amb els carajillos (això els pares, no els nens) ha sigut perfecte per gaudir d'uns dies inoblidables i, com ja hem dit, realment esgotadors. El joc de l'equip ha estat a un nivell més alt de l'esperat, si tenim en compte que les expectatives podien ser baixes degut a l'excés de partits: des de divendres passat el FCB 'B' ha jugat un total de 12 partits. Però un cop més, superant tot el cansament i traient energies de qui sap on, els jugadors han tornat a sorprendre amb un joc d'altíssim nivell. Aquest nivell ha estat reconegut, d'altra banda, per la premsa local que ha publicat fotos dels nostres jugadors.

Pel que fa a la part lúdica, que hem de dir... Eivissa es Eivissa.

Per acabar, agrair a la familia Guedea l'haver fet de cicerones i pel lloc escollit pel sopar, que va ser excel·lent, i, un cop més, la faraònica feina dels delegats, que han aconseguit moure un grup de quasi 60 persones sense que ningú es perdés !!

1 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

m´agradaria felicitar a tothom per aquests dias tan chulos que hem viscut tots plegats i aprofito l´
ocasiò per donar tot el soport possible al superpaparazzi de torn que ens fa gaudir dia a dia d´aquest blog tan magnific.
també voldria fer una menció especial pels troços d´animalets que tenim perque els tenen com diu algú conegut de dos yemas u tres.
visca el barça i visca tots nosaltres que collons!!!!

22:33

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home