Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

30 d’octubre 2006

Convocatòria 4-Novembre

Proper Partit

Granollers - FCB
Pavelló Olimpic Granollers

HORA CONVOCATORIA: 19:00
HORA PARTIT: 20:00

Equipació: Les dues
Equipació carrer: Polo groc i xàndal

Aigua: 8
Bombo: 5 li passa al 6

2 Comentaris:

Blogger Juan Carlos diu...

Chavales:
Ahora empieza "el baile" de verdad. Hasta ahora sólo han sido una serie de "paseos militares" que nada se parece a lo que os espera.
Un consejo: Tomaos los entrenos muy en serio, trabajad a tope, apoyaos como nunca entre vosotros y defended a máxima intesidad, si eso lográis, el "paseo militar" continuará durante los siguientes partidos.
Pensad que el resto de equipos "os tienen muchas ganas"..... eso es muy positivo porque significa que os respetan y os temen, pero...., hay que demostrarlo en el campo.
Estamos con vosotros pues sois unos cracks pero, no os lo creais por favor: pit y collons!!!!!!

23:24

 
Anonymous Anònim diu...

Tal i com escriu el Juan Carlos ara comença l’hora de la veritat arriben els partits compromesos, aquells que tots voleu jugar pel rival que teniu davant.

El Granollers, el Sant Martí, el Bordils i La Roca sortiran, com tots els equips als que us enfronteu, al 100%. Una victòria davant del Barça és més que una victòria pel que significa anímicament guanyar al Barça per a aquests equips.

Tothom us dona com a favorits però ja sabeu per experiència que tots els partits són diferents i que hi ha que guanyar-los a la pista.

La majoria de les victòries,per no dir totes, són degudes a una bona defensa i a un treball en equip. Tota la feina que feu durant la setmana amb el Xuxum és en aquests partits on teniu que posar-la en pràctica.

Sortiu al 100% tant en atac com en defensa i demostreu a tots que sou els millors, per joc de conjunt, per qualitat individual i pel vostre comportament a la pista.

A per ells.

14:36

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home