Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

22 d’octubre 2006

Dinar a Puiglagulla



En el marc muntanyenc incomparable ,entre la Plana de Vic i les Guilleries, s'alça un petit santuari, el de Puiglagulla.
Allà hem anat una bona representació de l'equip a dinar.

Un dinar molt agradable en un paratge magnífic.
S'ha començat amb molta gana, no hi havia espera per part dels xavals que venien afamats després de l'exercici.
Després del dinar, a alguns ens picava el cuquet saber que algú havia trobat un rovelló només arribar, i, mica en mica, ens hem anat animant a deixar la sobretaula i endinsar-nos al bosc. A continuació, una prova de que de bolets n'hi havia molts i que, malgrat allò era les rambles dels boletaires, en vam trobar suficients per marxar satisfets a casa.

4 Comentaris:

Blogger Núria diu...

Buf!
Us asseguro: la feina que fa en Xavi no té preu!
De totes maneres, si us fa gràcia, és satisfactori poder participar i no tan difícil. En Xavi us pot indicar com. Animeu-vos!

14:49

 
Blogger Xavier diu...

Nuria, l'exercici del 1r. trimestre t'ha quedat força bé. Es nota que has estudiat bastant i que t'has esforçat. Tens un "Progressa adecuadament" amb una fletxa amunt. Pel 2n trimestre, has de saber possar codis HTML. Recorda que l'exàmen final consistirà en possar-hi un video.

El profe.

09:18

 
Blogger Núria diu...

Vaja! m'ha tocat el profe "os"!

20:18

 
Anonymous Anònim diu...

Molt be Nuria!! m'agradat molt el que has possat encara que no ho sembli penso que tots mirem el blog i estem encantats del que feu,cada dia millorant, anim nois!!!
força barça.!

14:40

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home