Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

09 d’octubre 2006

Endavant !


Foto: Àngel

Aquest dissabte comença la lliga. Comença un any molt important. No cal que diguem res, només una paraula:

Endavant !

Posted by Picasa

3 Comentaris:

Blogger Carmen G.M. diu...

Hola amics.
He de reconeixer que ha estat una errada no esborrar el link al vostre blog, ja que, amb massa freqüencia, el ratolí vol clicar-lo per veure com esteu.
Des de la distància (estic a Australia) vull encoratjar-vos a gaudir d'una gran temporada, especialment de tot alló que envolta els partits, de lo qual la Delfi, no patiu, sempre us sorpendrà. Sou el millor equip; no més cal veure que, a la foto, en Francesc ja queda petit envoltat dels jugadors, i no hem parlem del President.
Be, gaudiu d'un gran any. Recordeu que si necesiteu un xofer sense carnet per portar a l'equip per Eivissa, no mes cal que m'ho demaneu.
Petons!!!

10:27

 
Blogger Xavier diu...

En nom de tots, gràcies Pere. Esperem que ens vinguis a veure i, estic segur de que tots hi estarem d'acord, vinguis també a les farres habituals :-)

11:02

 
Blogger Juan Carlos diu...

Desde luego que todos esperamos que te apuntes también a las farras que organicemos, ¡sólo faltaría!, pero no sólo él, si no también el resto de padres con los que, de una manera o de otra, hemos podido compartir en temproradas anteriores tan buenos momentos.
Esperamos que vengáis a ver alguno de los partidos....con otros como los que están jugando en el Sant Martí......."nos veremos las caras" en las pistas....
Un abrazo a todos.

Juan Carlos

11:49

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home