Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

19 de novembre 2006

Bordils 29 - FCB 45



Un partit que havia de ser quasi bé amistós, en el sentit més ferm de la paraula, donat la bona relació que hi ha hagut sempre amb els bordilencs, es va convertir en un atracament injustificable per part de la parella arbitral. Un partit que ha començat bé però que a causa de les decisions arbitrals, clarament contra els blaugranes, s'ha complicat de mala manera. Decisions com ara pitar passiu contra el Barça quan el jugador tira a porteria (sent a més un equip que poquíssims cops li han pitat passiu), penaltis totalment inventats, expulsions de dos minuts que encara ens preguntem a sant de què, etc etc etc etc etc etc. I això que eren 2 àrbitres!!! En aquests cas és ben cert què qui ha escalfat el partit no han estat ni els jugadors, ni els entrenadors, ni el públic, sinó una parella d'ineptes que haurien d'estar arbitrant partits de petanca.

El cúmul de despropòsits només s'ha calmat cap al final de la segona part quan el Barça s'ha distanciat finalment en el marcador. Tan increïble ha estat l'arbitratge que fins i tot alguns bordilencs ho trobaven desmesurat, tal i com ens han comentat cap al final del partit. Segons alguns testimonis, un dels àrbitres ha dit al descans "que se jodan", referint-se al conjunt blaugrana.

Afortunadament, la cosa ha acabat bé, amb un dinar a Sant Martí Vell, en un restaurant recomanat pels nostres amics bordilencs, als quals els hi volem dir des d'aquesta pàgina que la nostra amistat perdurarà malgrat que el maligne la vulgui torça!! ;-)



Després del partit contra el Bordils, en arribar a casa ens va agafar a tots molts ganes de menjar formatge i no sabem ben bé perquè.
Posted by Picasa