Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

26 de novembre 2006

FCB 35 - HB La Roca 21





Sense color. La lluita del Campionat d'Hivern ha tingut un guanyador clar i contundent. L'equip blaugrana ha fet un joc espectacular, amb una defensa d'acer que justifica plenament el resultat. Un barça pletòric que es troba en un moment de forma immillorable i que esperem que segueixi durant tota la temporada. Un Barça que, com s'ha demostrat, juga un handbol d'una altra galàxia. Esperem amb ànsia el comentari del mestre per acabar de païr i gaudir del partit que, vist en video, encara millora més. Enhorabona Campions !!
Posted by Picasa

5 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Brillant i extraordinari!!!
Vull felicitar a l'equip i sobretot als entrenadors per la fantàstica tasca que estant fent.
Jo no entenc de tècnica, però a les grades hem gaudit moltíssim.

17:14

 
Blogger Xavier diu...

Jo també vull felicitar als Cors de Clavé que, amb una cançó recent estrenada han demostrat que potser no aniran a cantar al Liceu, però que si volen poden aixecar l'ànim de qualsevol.
Crec sincerament que ho heu fet molt bé i que pel partit contra el Grano hen tinguem un parell de cançons més.

17:17

 
Anonymous Anònim diu...

Jo també he disfrutat moltíssim amb el joc...pel que fa els cors, sincerament, crec que a part de les percussions necessitem veus masculines.
Reyes

21:25

 
Anonymous Anònim diu...

Felicitats per la victòria. Llàstima que no he pogut anar-hi.

22:50

 
Anonymous Anònim diu...

Moltes felicitats a tots!! Als nois per la tasca ben feta i el gran espectacle del que hem pogut gaudir. Al Xuxum i al Sergi per preparar-los a consciència i dirigir-los fins on es troben ara. Als familiars i amics per l'esportivitat que demostren, el suport i ànims incansables (incloent les cridaneres que quedem afòniques, els artistes innovadors que proposen renovar els càntics, el bombo que mai queda desemparat,...). Ah! i no vull oblidar-me de felicitar també a tots els implicats donant la benvinguda a "la nova incorporació" al nostre equip.

22:45

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home