Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

11 de novembre 2006

Fotos FCB - Sant Martí





 Posted by Picasa

3 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Enhorabona! No vaig poder estar al partit però ja m'he assabentat de que si vau ser vosaltres mateixos i que, en aquest cas, penso que el resultat reflexa el vostre nivell de joc (sense desmerèixer la lluita,l'esforç i la suada que us va provocar el joc del S.Martí).
Cada partit és un repte, cada partit s'ha de jugar donant-ho tot, independentment del contrincant. Precisament per respecte a tots els contrincants que ho donen tot quan juguen contra vosaltres.
Vau tenir encerts i també, lògicament, errades que haureu d'intentar treballar en els entrenaments per tal de millorar (per això hi ha entrenaments,no?).
Les dues aficions, de primera. Quina llàstima no haver pogut contribuir-hi.Com no m'agrada gens cridar a mi...
Gràcies per la galeria "golística". M'ha recordat, ara que acabo de compra-li a un alumne de 2n de batxillerat el surtido de polvorones pro viatge final de curs, un "surtido navideño" (Ep! ho dic perquè n'hi ha per a tots els gustos, no per res més).
Be, no m'enrotllo més i,"lo dicho", felicitats i Endavant!

20:00

 
Anonymous Anònim diu...

Nosaltres, els del nº 13, haguéssim pogut tornar dissabte o diumenge de Scotland, però si no arribem a estar en el partit al "susodicho" nº 13 li hauria agafat un cobriment, tot i sabent que, òbviament, ell no jugaria. Així que vam deixar el Nessie tocant la gaita amb la seva faldilleta (i ensenyant el culet quan s'agupia) i ens en vam tornar divendres a la nit. Realment va valer la pena, pel partit en sí i per la càrrega emocional que, tal i com diu la Lola, hi portava. Moltes felicitats, nois i seguiu així com a mínim!! AQUEST ANY SI !!!!

23:29

 
Anonymous Anònim diu...

Hola a todos! gran partido el del sábado, y muy emotivo también (especialmente el final cuando los jugadores se saludaban y algunos hasta abrazaban a los dos David's).
Aprovecho para felicitaros por el gran resultado y como dice El Cata, a la vuelta os daremos "más guerra" (je je) y Lola, ahora que no nos lee nadie, te puedo decir que una vez me equivoqué y empecé a gritar contigo lo del "ESA DEFENSAAAAA", cuando los nuestros estaban atacando, vaya flash...
Un abrazo,
Marisa.

15:35

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home