Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

04 de novembre 2006

Granollers 31 - FCB 33


5, Arnau

Vibrant, com no podia ser de cap altra manera, el derbi d'avui. El Barça ha estat quasi tot el partit dos gols pel damunt dels vallesans, que no han donat treva. Ha estat un partit dominat pels nervis i la rivalitat, on em pogut veure jugades espectaculars després d'errades garrafals per parts dels dos equips. Al final el FCB ha demostrat la seva qualitat i ha acabat guanyant merescudament un derbi que ha estat difícil. Cal destacar que entre el públic hi havia jugadors del Sant Martí, la Roca i del Bordils, la qual cosa demostra l'expectació que el partit havia creat. Enhorabona als blaugranes!! Posted by Picasa

3 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Enhorabona! Sou un equip molt bo.
No utilitzo l'expressió els millors (encara que sigui veritat) perquè no vull que ningú pensi que parlo de prepotència o "xuleria" (que no és el cas).
Torno a repetir, sou molt bons i això sí que us ho heu de creure. Heu de ser conscients dels vostres potencials i, en un partit com aquest, de gran rivalitat, us ha de donar seguretat i la tranquilitat de que donareu tot el que sabeu i podeu. Llavors el resultat demostrará quin és el vostre nivell real respecte al contrincant.
Felicito el resultat però crec que hi havia massa nervis i inseguretat al camp que no ha deixat brillar el nostre equip com us mereixeu.
Pit i collons! és el vostre "crit de guerra" que penso que reflecteix el que intento transmetre en aquestes línies. Convenciment, a per totes i Endavant!

13:27

 
Blogger Juan Carlos diu...

Partido vibrante y de tensión elevada.
Si alguien a priori pensaba que iba a ser fácil, es que no sabe que un Granollers-Barça es ...... otra cosa y eso realza aún más si cabe la victoria.
Hoy por ejemplo, el Sant Martí ha pinchado contra el Bordils en casa (36-37), hace unos días Sant Martí ganaba en campo del BMG, y la Roca ganaba en casa al BMG (este no tan sorpresa).....eso significa que los partidos entre los 5 grandes del grupo A (BMG, BMR, Barça, Sant Martí y Bordils) van a ser difíciles, pues el nivel de todos ellos es bastante parejo.
Sigo pensando que nuestro nivel de juego es algo superior al del resto, pero como nos toquemos los "cigotillos" en los entrenos como durante la semana pasada, como no trabajemos al 150%,....., sufriremos bastante.
El fin de semana que viene contra el Sant Martí tendremos un partido para confirmar nuestro status, que espero no sea tan "incierto" como el del BMG.
Personalmente me gustó el espíritu de sacrificio de nuestro equipo, pues a pesar de no estar muy "lúcido", se aguantó el tirón del BMG cuando faltando 5 minutos para el final lograron empatarnos el partido.
Por último, espero que los demás que lean el Blog se atrevan a escribir algo pues es bueno contrastar opiniones.
Saludos y enhorabuena a todos los chavales.

21:30

 
Anonymous Anònim diu...

Jo també coincideixo amb el Juan Carlos en destacar l’esperit de lluita i sacrifici mostrat durant tot el partit.
Tothom vam coincidir que l’equip no va jugar al nivell que ens te acostumats, bé per la defensa del Granollers, be perquè els nostres no van estar tant encertats cara a porteria sense treure-li mèrit al bon partit que va fer el seu porter Pol.
Per a mi el partit en cap moment va donar la sensació que es pogués perdre i que tant sols ens va faltar poder marxar de 4 o cinc gols per poder jugar amb més tranquil•litat.
Des d’aquestes línies felicitar a tot l’equip (jugadors i tècnics) per la victòria.
Tal com diu el Juan Carlos els rivals dels propers partits també tenen un bon nivell i de segur que us faran treballar de valent es per això que teniu que aprofitar al màxim els entrenaments.

Enhorabona

13:54

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home