Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

20 de desembre 2006

Bon Nadal i un 2007 ple de victòries!

L'equip de redacció del blog vol desitjar a tothom i tothoma un Nadal esplendoros i un 2007 al qual només li demanem una cosa: que, fem el que fem, ho poguem fer bé. Si es fa bé, arribarem on arribarem. Salut a tots!


Si, ja sé que la foto no té massa a veure amb el handbol tal i com el coneixem ni amb el Nadal. Però que volieu? Que poses una foto d'un Papa Noel panxut? O una foto del Dujshebaev, el Davis i el Perunicic disfressats de Reis Mags? Estic segur que l'equip prefereix aquesta foto, sincerament ;-)

13 Comentaris:

Blogger Xavier diu...

Que raro, encara no hi ha cap comentari de la Secció Feminista?....

13:05

 
Anonymous Anònim diu...

Con el royo de que el equipo seguro prefiere esta foto, los redactores tenéis problemas para que los ojos no se os caigan de sus respectivas cuencas….. Pero si no podéis con los que tenéis en casa ¡!!!!!!

Un abrazo de Lola

PD: Xavi HELP!!! se me ha vuelto a olvidar la contraseña y no me queda más remedio que aparte de ser "transparente", tengo más de 40 años, ser anónima.

14:03

 
Anonymous Anònim diu...

Ah, ja m'extranyava que la Lola no digués res :-D

Lola: Para no ser anónima, no hace falta password. Cuando pongas un comentario, selecciona "Otros" y ya podrás poner tu nombre.

16:43

 
Anonymous pilar lópez diu...

Doncs jo hauria preferit una foto del Didier Dinart en tanga, per exemple!!
Molt bones festes a tothom!!!

23:24

 
Blogger Núria diu...

Pilar, volia donar-te el gust però en Didi no està disponible. Una altra vegada serà. M'he posat a buscar quina imatge ens podria fer patxoca a nosaltres, les dones. La veritat és que m'he adonat de que cada vegada em torno més exigent i que, dels que he trobat,tots tenen un nab o una col. O tenen un no se què que no m'acaba de convèncer o d'altres semblen sortits del catàleg de nois gay. Així que millor somiar-lo...
Més pràctica, m'he posat a pensar que millor desitjar-vos que us toqui un bon pessic a la Loteria i deixar-se de romanços.
Bones festes a tots!

03:17

 
Anonymous Arnau Homet diu...

Dons ami tambe m'graderia desitjar bones festes i BON NADAL! Petons a tots

16:57

 
Blogger Juan Carlos diu...

Si os dais cuenta, a lo tonto a lo tonto, la socia de la foto del voley playa ha hecho que se escriban más notas que cualquier otro post anterior....de aquí la máxima de que "tiran más dos tetas que dos carretas".

En definitiva, con socia o sin socia, Buenas Fiestas a todos, aprovechando para agradecer al Redactor Jefe sus contumaces esfuerzos para mejorar día a día nuestro Blog.

17:10

 
Anonymous Anònim diu...

La familia Balaguer Romeu "en ple" os desitjem que passeu unes bones festes nadalenques, menjeu molts turrons i begueu força cava per agafar empenta pel que resta de temporada.
Petons per a tots.

20:13

 
Anonymous Anònim diu...

Tiene celulitis, el pecho caído y el culo gordo

22:21

 
Anonymous núria diu...

Canvia d'ulleres bonica!

23:02

 
Blogger Juan Carlos diu...

....Desde luego, ¡¡qué mala es la envidia!! Tiene razón Nuria: deberías pasar por General Óptica a hacerte una revisión.
....Yo no creo que tenga todo eso que tú dices, yo más bien creo que lo que tiene es......"un revolcón". Pero, en fin, habrá que decir lo de la Fábula de la Zorra y las uvas : "las uvas están verdes", o, quizás más apropiado, lo de "el que tiene hambre con pan sueña".

Fijaos en lo que decía antes sobre el juego que dan estas cosas,....., ya llevamos 11 notas. Más que en cualquier anterior post....Debe de ser el parón navideño que no nos da "vidilla balonmanera"

13:44

 
Anonymous KOLDING diu...

jajajajajajaja

fijaos bien, firmé como anónimo, no como anónima. El pez picó el anzuelo. Felices fiestas. Si el 29 andais por Bordils, nos vemos.

19:15

 
Anonymous núria diu...

Je, je, je
l'únic que pretenia és que l'anònim sortís a la llum perquè l'escrit ja feia suposar que era mascle. I tens raó Juan Carlos: Poca feina tenim i moltes ganes de continuar la gresca de la paellada.
Per cert, no vam cantar Nadales ni vam representar els pastorets...
Els que us reuniu per Cap d'Any, dediqueu-me en el karaoke "la chica ye-ye", porfi.
Bona entrada d'any a tots!

02:19

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home