Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

02 de desembre 2006

Sant Quirze 18 - FCB 51



Aquest cronista no ha pogut asistir al partit, o sigui que esperem l'article del Mestre. Posted by Picasa

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Tal i com jo ho vaig veure, un partit lent, fins hi tot avorrit, on els atacs del contrari duraven eternament. A l'àrbitre li costava massa xiular el passiu i, d'això, el contrari en va saber treure avantatge. Si algú es fixés només en la possessió de la pilota creuria que els jugadors del Barça quasi no van tocar bola i això es va donar perquè els seus atacs eren d'una velocitat "visto y no visto". Cal dir, però, en favor del Sant Quirze, que no van deixar ni un moment de treballar. Això si, a un ritme de càmera lenta. Semblava una tàctica estudiada de l'equip contrari(intel·ligent, no creieu?) que va tenir el seu "èxit" ja que va aconseguir, en alguns moments, desconcentrar la nostra defensa i marcar més gols dels esperats. D'aquesta manera, també van aconseguir que no se'ls pogués marcar més gols a la seva porteria i suposo que això els ha d'anar bé per a la seva classificació respecte al Vic i el Sant Esteve.
Bé, de tot es pot aprendre i segurament d'aquest partit també.
Ara a gaudir d'una setmana sencera de "vacances" que aquest any esperem tenir molta feina acumulada més endavant.
Ep! una crida a la "comissió de fiestas i festejos": estem disponibles per col·laborar i demaneu ajut en el que necessiteu.

14:13

 
Anonymous Anònim diu...

Aquest partit no serà recordat pel gran joc al que ens te acostumats aquest equip sinó que serà recordat pel joc tediós i avorrit del rival amb la confabulació arbitral que els hi va permetre.
Incomprensible la actitud intimidatòria cap el porter del nostre equip Rodrigo, quan va xocar de manera fortuïta amb un rival.
Incomprensible també la actitud del delegat de l’equip rival intentant pressionar l’àrbitre des de l’espai reservat a la banqueta del F.C. Barcelona no rebent cap amonestació, amonestació que si va rebre el Francesc per queixar-se.
No se que hauria passat si la pilotada a la cara que va patir el Roger la ves sofert un jugador rival.
Afortunadament no va passar res i es va guanyar un d’aquells partits que no agraden però que tenen el mateix valor en punts que els altres.

09:54

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home