Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

12 de març 2007

Altea: Impressions

Com ja saben els que em conèixen, l'handbol i les seves estratègies de joc són per a mi com la física quàntica: enigmàtic i fascinant a l'hora. Me n'estaré de comentar si el Barça va jugar bé o malament, ja que no puc ser objectiu i ni ho vull ser (i d'això, com sabeu, se n'encarrega el Juan Carlos). Per a mí, van jugar sempre fantàsticament bé.

El que m'agradaria dir, un cop més, i ho repetiré totes les vegades que calgui peti qui peti, és que aquest equip es un equip especial. Tenim jugadors de tots els nivells, en graus de bons fins a cracks. Però com a equip, entenent equip com a grup de persones dirigides a aconseguir un mateix objectiu, ningú els guanya. És evident que no conec als altres equips i que segurament deuen pensar el mateix, es clar. Però en la part emocional que em pertoca, la camaraderia del jugadors i la complicitat entre jugadors, tècnics, pares i seguidors és excepcional.

A Altea, com a Tossa, Bordils o Eivissa, s'ha demostrat que el treball en equip i la il·lusió fant moure muntanyes. És aquest el camí.

M'agradaria resaltar una cosa més: Vull de tot cor, i crec que parlo per boca de tots, felicitar a la organització del torneig, que van fer que els nanos se sentisin realment protagonistes dels aconteixements. De ben segur que el Campionat d'Espanya Cadet, tal i com deia l'entrenador, no serà ni de bon tros tant mediàtic. A Altea hi era tothom amb un nom a l'handbol espanyol: Els sel·leccionadors, els jugadors, els comentaristes, les teles, els fotògrafs, els seguidors i el mandamases corresponents. Només hi faltava el Manu, a qui enviem una abraçada (i el Kolding). ;-)

També felicitar a les altres aficions i equips, que van demostrar una esportivitat que ja voldriem que molts altres equips tinguessin. A tall d'exemple, amb un somriure a la boca i amb la gràcia que els caracteritza, l'afició de l'Algeciras ens va comentar el gran equip que teniem i ens van felicitar tot dient "jamás en la vida me hubiera imaginado felicitando a unos catalanes!" (això s'ha de lleguir amb tot el carinyo i simpatia, que es com va ser dit).

Tantmateix els gurus de l'handbol com els Juan de Dios Roman, van felicitar personalment a l'entrenador pel gran equip que ha aconseguit crear.

En fi, uns quatre dies intensísims que han passat volant i que quedaran en el record de tots.

I ara, a treballar. Encara queda molta feina.

3 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Abrasades tb per tot lequip, els pares i els misters, i felicitats pel torneig, espero que seguim aixi de be! Fins dijous!
Manu

22:40

 
Anonymous Anònim diu...

MOLTES FELICITATS a tot l'equip!! Però en especial a tu cosinet, q avui, m'has fet fer una cosa que no havia aconseguit mai ningú. M'has fet comprar el MARCA!

Espero poder estar present al Campeonat d'Espanya.

FORÇAAAAAAAAAAAAAAA BARÇAAAAAAAAA!

Petonets... [La kosineta d l'Arnau]

23:29

 
Anonymous Anònim diu...

Amb la ressaca encara de la victòria obtinguda a Altea, voldria destacar el gran ambient d’handbol que hem gaudit aquests dies.
Els nostres jugadors han sigut uns excel•lents representants del handbol català, tant pel seu joc com pel seu comportament a la pista.
T’omple de satisfacció quan tan l’equip com els seguidors rivals et felicitant per la victòria.
Aquest, equip amb petits canvis és el mateix que es va formar fa tres anys , des del primer dia ha destacat el gran ambient que hi ha tant entre els jugadors com entre les famílies fins a tal punt que tots ens sentim que formem part d’una mateixa família.
El blog creat pel Xavier és un bon exemple ja que a més dels partits del nostre equip hi han mostres de les festes i saraos que hem organitzat.
Les opinions escrites en el blog pels que formem part d’aquest equip, són les nostres, poden agradar més o menys però ja sap que tot es veu segons el color del que ho mira.
Al que no li agradi que no llegeixi el nostre blog, ningú està obligat a fer-ho.
L’insult per l’insult això si que no s’entén, escoltar en segons quines pistes comentaris vexatòris gratuïts pel fet de formar part del F.C. Barcelona no ho entenc i això que jo sóc del R.C.D. Espanyol de Barcelona.

10:00

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home