Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

19 de març 2007

Bordils 34 - FCB 37



Hi ha una famosa cançó dels Boomtown Rats que es diu "I don't like Mondays". A mi tampoc m'agraden els dilluns, i menys si em fan anar a 120 km lluny de casa amb un fred de cal deu i ens fan perdre "Ventdelplà". Però avui ha valgut la pena anar a Bordils per veure un partit dels batalladors, amb els de Girona motivadíssims posant les coses molt difícils a un Barça que no les ha tingut totes. El resultat ho diu tot, només 2 gols de diferència degut també a la gran actuació del porter Bordilenc, que ho parava tot. Ha valgut la pena el viatge, malgrat l'actuació del pitufo del pito, tant nefasta com la darrera vegada que ens va pitar, també contra el Bordils. Aquest paio, d'on el treuen? Sempre és el mateix el que pita a Bordils ? Podrien els bordilencs canviar d'àrbitre algun dia, si de cas, porfa ? Gràcies.

6 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Un ritme trepidant. Des de les grades es sentia més d'un "pareu, a poc a poc" i és que quan faltaven 5 minuts per acabar la primera part ja s'havien marcat més de treinta gols. Als bordilencs no sé que els donen per poder afrontar, en menys de 24 hores dos partits com els que han jugat, "visto lo visto". Ahir, venceren al Safa-Gavà (amb qui es jugaven la classificació)i avui han fet anar de corcó a un Barça A "desesperat" pels grans encerts del porter contrari, pels tirs que no entraven, per la ballaruca del moviment de la bola i jugadors del Bordils (que a ells si els entrava tot) i per un arbitratge que no sancionava les faltes als contraris i que de tant en tant se n'inventava alguna en contra dels barcelonistes.
Cal felicitar els nois del Bordils per les jugades ben planificades i executades amb encert i per l'energia demostrada (cal tenir en compte que aquest equip ha disposat de poca banqueta per fer canvis). Si alguns de nosaltres pensàvem tenir un dilluns tranquil, no sabíem ben bé el que ens esperava.

00:40

 
Anonymous Anònim diu...

Hoy no toca crónica pues estoy en paro, como los protagonistas de la película "...Los Lunes al Sol". Y eso es lo que parece les pasó a los nuestros, a pesar de ser de noche....aunque era Lunes.

Más de uno se acordará del portero y tendrán pesadillas tipo "Chucky, muñeco diabólico" (...no hay alusión antropométrica implícita alguna ...mal pensados, no es mi intención tened más enemigos.....con el affaire Maru de Safa Gava ya hay bastante por este año).

El caso es que, hubieron varios jugadores sin puntería. Pero no os preocupeís, no pasa nada. Lo que teníais que hacer era ganar y se ganó.
Ahora ya tenemos un puntito para la Top6. Queda esperar al partido de casa y conseguir el otro que nos permitirá pasar con dos puntos.
Me adhiero también a la enhorabuena al juego desarrollado por el Bordils brillando todos a gran altura.
Desde aquí lo único que les pido es que esas ganas y juego también la desarrollen en la Final Top6 contra el resto de equipos, a ver si nos vamos a tener que creer que algunos equipos sólo "destapan el tarro de las esencias" cuando juegan contra nosotros.

Juan Carlos

11:34

 
Anonymous Anònim diu...

Que arbis os tocaron? los malos o los tontos? jajaja

hay que ver... entre el "jeviata", el "niña", el "cuelloalto"... compiten por el mas pintas e inepto. O ganas claramente al final del partido, o "has vegut oli".

Felicidades por la victoria.

13:08

 
Blogger Xavier diu...

Juan Carlos, si no hay crónica no cobras a final de mes. Es lo que hay.

Respecto al comentario de quien era el árbitro, no era ni el jevi ni cuelloalto, era el conocido por "Rumano".

16:53

 
Blogger Juan Carlos diu...

.....Estoy reservándome para la crónica del Domingo :-) :-) ;-D;-D

JCGV

17:18

 
Anonymous Anònim diu...

Hola jo crec que no son d'alla els arbrits..... sembla que son d'aprop , a si de Tortosa

18:08

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home