Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

12 de març 2007

Campions de la I Minicopa d'Handbol Altea 2007 !





Tot just arribats a casa, mentre esperem que l'autocar arribi amb els jugadors, escric 4 ratlles perquè no me'n puc estar de felicitar a l'equip per l'èxit aconseguit a Altea:

Campions de la I Minicopa d'Handbol Altea 2007 !

Demà ja farem una crònica més professional i hi posarem algunes fotos. Ara, només ens queden forces per felicitar a tot l'equip i també a la resta d'equip participants, que han disputat partits nets, amb joc d'alt nivell. Sobretot, l'equip amfitrió, digne rival de la final (que, per cert, ha guanyat el FCB per 28-40 en un pavelló on hi havia 1.800 persones!).

La organització, perfecte. Els àrbitres, correctes. Les aficions de tots els equips, impressionants: animant i felicitant als contraris vencedors. Els equips, esportius i nets. Uns tres dies inoblidables, rodejats de la elit del handbol espanyol: allà hi era tothom.

Ja en tenim una al sac !


PD: Magnífica crònica a Lo + Balonmano:

I magnífic comentari sobre el Bala:

"RE: I Mini copa de Balonmano Solo vengo para decir una cosa: David Balaguer es la encarnación de Dios. xD"

Jo no se si es Deu, però un àngel si que és i com que aqui som tots cristians, hi posarem una estampeta:


;-)

1 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Campioons, campioons, oe,oe,oeeee!
MOLTES FELICITATS!!!
Han estat uns dies intensius gaudint de l'handbol. Estic completament d'acord amb en Xavi en que tant els jugadors com les aficions, com l'arbitratge hem donat un bon exemple del que ha de ser una competició esportiva. Un dels principals ingredients de la recepta és una organització eficient que ha vetllat per a que tot rutllés. Voldria agrair a tots el haver-me ofert tres dies d'un bon i gran espectacle.

03:18

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home