Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

15 d’abril 2007

Campions de Catalunya 2006/2007



Avui, a la població vallesana de La Roca, allò que es va extraviar fa dos anys s'ha recuperat. L'equip que només ha perdut 1 partit contra equips de la seva mateixa generació i mateix territori en 3 anys, s'ha cobrat el que se li devia. El Barça Cadet A, generació 1991, ha convertit el Top 6 en Top 1. Truqueu als avis, tiets i cosins. Als amics de sempre i als coneguts. Digueu-ho al mercat. Al metro. Al tren. A l'escola. A la feina. Canteu cants gregorians, òpera, rock'n'roll o sardanes. Gaudiu del moment, que és vostre. Oloreu la flaire de la victòria, el perfum de la pilota entrant a la porteria. Sentiu el clam de la grada cridant d'alegria. pugeu-vos a les cadires i crideu ben fort: El Barça d'handbol, generació 1991, es

CAMPIONS DE CATALUNYA 2006/2007

En el darrer partit del Top 6, contra el Sant Martí, la victòria ha servit per acabar de demostrar, per si hi havia algun dubte, quin és el millor equip d'handbol cadet de Catalunya. Això no vol dir que els altres siguin dolents i des d'aquesta privilegiada tribuna, amb la satisfacció que dóna escriure els capítols d'aquest equip, volem també felicitar-los sincerament. Perquè tots han lluitat i hi han posat el cor. Enhorabona, doncs, als altres equips participants per deixar el nivell de l'handbol català en tant alta posició: Bordils, Sant Martí, Barça B, Granollers i La Roca.

L'equip ha tingut també un record especial pel seu capità, el Marcel, que no ha pogut sortir de casa en aquests dies degut a una inoportuna malaltia, i li han dedicat la victòria:


Cliqueu a la foto per ampliar-la



Però la feina encara no ha acabat. Les bosses s'han de desfer i les samarretes blaugranes s'han de rentar per tornar-se-les a posar. Encara queda el trajecte final. Encara queda lo millor. Encara queda feina per fer. Afortunadament !!

Haz lo necesario para lograr tu más ardiente deseo, y acabarás lográndolo.
Ludwig van Beethoven

02 We Are The Cham...

7 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

La mes sincera enhorabona, crec que sou els justos guanyadors d'aquest campionat de Catalunya. A l'igual que creia que el BMG juvenil havia de guanyar el sector per haver sigut l'equip mes regular durant la lliga, vosaltres tambe us ho mereixieu, encara que tenia les meves peties esperances que al partit amb la Roca puguessin aguantar mes, pero aixo ja es aigua passada. Ara el que toca es preparar-se pels sectors, crec que ja comenceu a perdre-li la por a Amibal i el que m'agradaria es veure els 4 a les fases finals, i per la igualtat que s'ha vist entre els equips, per que no?

Salutacions

00:36

 
Anonymous Anònim diu...

Enhorabona a tots!!!
Marcel, recupera't bé que quan falta algú a l'equip, es troba a faltar, l'equip no és al complert.
Aquesta copa és fruit de l'esforç de tots els jugadors i els tècnics, que al llarg de la temporada heu aconseguit guanyar-vos-ho. El treball entregat i constant, a més del bon "material" us ha fet arribar fins assolir aquesta fita. Encara que aviat se us demanarà pujar un graó més amunt i anar a per l'altra copa, la del campionat d'Espanya, ara gaudiu i assaboriu aquest moment deliciós de la victòria merescuda.
I, si ens ho permeteu (frase retòrica perquè ho farem amb permís o sense...je,je), nosaltres ens afegirem perquè la sentim també molt nostra.
Gràcies a tots 17+3 per oferir-nos moments fantàstics que de ben segur recordarem tota la vida.

00:50

 
Anonymous Anònim diu...

Com deia una camço: “Tengo una espinita que se me ha clavado en el corazón ”. Bé aquesta espinita de fa dues temporades ja ens la hem tret i de quina manera

L’equip ha demostrat que ha sigut el mes regular, no han perdut cap partit, el més resolutiu en atac, ha sigut l’equip més golejador, el millor defensivament, l’equip menys golejat, en resum ha sigut els millor durant tota la temporada.

Durant aquest quatre dies s’ha lluitat de valent per a ser campió i des de aquí vull felicitar al cos tècnic, delegat i jugadors per a l’alegria que tots els que formem part d’aquest grup gaudim en aquests moments.

!Enhorabona Campions!

09:16

 
Anonymous Anònim diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

09:45

 
Anonymous Anònim diu...

Jo volia donar les gràcies pel suport rebut durant tot el campionat a la millor afició de Catalunya (i part de l'estranger) de moment, la nostra afició, que ens ha estat seguint, aixecant-se d'hora els dissabtes i diumenges, privant les migdiades, en tots els partits en la que, ara sí, és la nostra competició.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES a tots els pares, mares, germans, avis, àvies i amics grallers que ens han donat suport i a tirar endavant que encara queda el plat fort! Visca el Barça i visca Catalunya!

18:34

 
Anonymous Anònim diu...

Jo no vull ser menys i també us vull donar a tots les gràcies pel vostre suport. No us donaré la tabarra repetint tot el que ja s'ha dit, però només vull afegir que estem molt contents i dir al Marcel: MARCEL, Aquest titol també l'has guanyat tu !!!!

23:41

 
Anonymous Anònim diu...

Marcel va per tu, aquesta copa no son només quatre partits, hi ha al darrera tota una temporada, per tant també es teva.
MOLTES FELICITATS CAMPIONS DE CATALUNYA!!!
Ben lluitada, ben guanyada i ben merescuda copa!!!
Gràcies per tots aquets moments viscuts que no oblidarem mai, aquests records ja son nostres.
Però això no s'acaba aquí, toca entrenar de valent per a la següent.
SENSE ESFORÇ NO HI HA VICTORIA!!!

09:34

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home