Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

13 d’abril 2007

[Top 6] FCB 26 - Granollers 22

Que en un partit d'handbol només s'hagin marcat 10 gols als 20 minuts deu voler dir una de dues: o les defenses eren numantines i els porters parents del gos Cerbero en persona, o els llançadors tenien la punteria mal afinada. O potser les dues coses a l'hora. Efectivament, en el derbi per excel·lència, el clàssic ja Barça-Granollers, el marcador assenyalava 5-5 als 20 minuts. Com ja estem acostumats, el derbi no ens ha fallat: passió a cabassos i tensió fins al final. Afortunadament pels blaugranes, la cosa s'ha adreçat a la segona part, on s'han començat a distanciar clarament fins arribar a un 26-22 totalment just i merescut. Partidàs dels porters de les dues bandes i nervis en general que han servit per lluir un partit d'aquells que fan afició.

Enhorabona als blaugranes, que han defensat el partit com poques vegades hem vist, amb passió, energia i potser un excés de nervis. Felicitats a tots i, pel damunt de tot, felicitats i molts ànims a l'entrenador i al seu fill, Marcel, en el pensament de tots en tot moment.

La confianza en sí mismo es el primer secreto del éxito.