Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

28 de maig 2007

[Campionat Espanya] FCB 36 - Amibal 26 [CAMPIONS]



He començat a escriure aquests post 4 cops. Durant el viatge de tornada he anat pensant què posaria, però no sé com explicar-ho tot. No es poden posar emocions dins d'un blog, no es poden enllaunar totes les alegries, llàgrimes d'emoció i nervis que hem passat aquests dies. Només qui ho ha viscut sap el què és. Potser demà estaré més inspirat, però ara acabem d'arribar d'Alcobendas i estem cansats, però feliços. Esgotats, però immensament feliços. Rebentats, però increïblement feliços. I ja sabeu perquè, però us ho recordo, perquè es quedi marcat a la vostra memòria per sempre:

El Barça d'Handbol, Categoria Cadet, Generació del 1991, és el flamant

CAMPIÓ D'ESPANYA
CADET 2006/2007


Des d'aquí, gràcies a tots. Als equips rivals a la fase final, que han demostrat esportivitat a cabdals. A les aficions, que la majoria han estat esplèndides. A l'handbol català, perquè aquest campionat es també una mica de La Roca, del Granollers, del Bordils, del Sant Martí, del Mataró i de tots aquells que han jugat contra el Barça i que, partit a partit, els han ajudat a agafar experiència. Creiem que s'ha demostrat clarament que l'handbol català és el millor d'Espanya, malgrat que el nivell de la fase final ha estat també molt alt. Gràcies a les aficions d'aquests equips pels missatges de felicitació que hem rebut de tot arreu. Gràcies, amics.

Gràcies, per suposat, als jugadors, que són els que han patit, treballat i arriscat (de vegades físicament) per arribar a ser els millors d'Espanya de la seva categoria, havent guanyat tots els partits de la temporada.

I, finalment, i com no podia ser de cap altra manera, milions de gràcies a l'equip tècnic, que ha sabut ensenyar, motivar i pujar aquest equip tant amunt.

Gràcies, Francesc.
Gràcies, Sergi.
Gràcies, Xuxum.

Gràcies, jugadors.


12 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Amb la “ressaca” de les emocions viscudes aquests dies, jo que sempre tinc quelcom a dir avui només us puc dir:

GRÀCIES A TOTS “CAMPIONS”.

09:31

 
Anonymous Anònim diu...

Felicitar a tots els integrants del FC BARCELONA – CADET A, per la consecució d'aquest títol de CAMPIONS D'ESPANYA, sens dubte molt merescut.

Només els que hem tingut la sort de viure-ho, sabem el que se sent, ÉS UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA I IRREPETIBLE. Per això us dic a tots: jugadors, tècnics, pares, mares i afició en general, que gaudiu i visqueu al màxim totes les emocions, perquè:
L'ÈXIT ACABA QUAN OBTENS EL QUE DESITGES, PERÒ DESPRÉS VE EL MILLOR: PODER GAUDIR DEL QUE HAS ACONSEGUIT.
ENHORABONA!

11:35

 
Anonymous Anònim diu...

Despres del nervis passats, els momets tan intensos viscuts, el poger disfrutar de tots vosaltres, fent equip com sempre, units, cantant, animant, dinant, sopant... a estat una inmensa satisfació gaudi d-áquets dies, gracies a tots pares, mares, jugadors i tecnics, A ESTAT MARAVELLOS!!!!! FELICITATS CAMPIONS!!! PIT I COLLONS!!!

15:34

 
Anonymous Anònim diu...

Qui dubtava de la meva bola de vidre i de les meves sensacions quan volo en la meva escombra les nits de lluna plena? Ho veieu?


A Q U E S T A N Y S I !!!!!

18:47

 
Anonymous Anònim diu...

Hoy, día de “resacón” para todos, y no por lo que hubiéramos bebido ayer, que teniendo en cuenta los kilómetros que nos faltaban por recorrer hasta llegar a casa, la cosa no estaba para tomar la botella de cava que era lo que requería la ocasión.

Alguien de los nuestros, al parar para comer, se le ocurrió preguntar que había hecho Alonso, y todos contestamos que el Barça había ganado…. ¿dialogo de besugos?.... No, la realidad es que la borrachera de las emociones no nos dejaba pensar ni comentar otra cosa.
Los chavales, el “torero” y los dos “banderilleros” lo habían conseguido, y además todos pudimos disfrutarlo, y lo más importante fue la forma, con una magnífica actitud, concentración y seriedad, tanto dentro como fuera de la pista, y con el debido respeto que se merecían todos y cada uno de los equipos del campeonato. En fin, demostrando que, realmente cuando se es un EQUIPO, el trabajo realizado durante mucho tiempo atrás, da sus frutos.

Ole, Ole, y Ole.

Un placer ser miembro de esta gran familia.

20:02

 
Anonymous Anònim diu...

FELICITATS CAMPIONS D'ESPANYA!!!!
JA LA TENIM!!!!

Gràcies Pilar i Delfi per aquesta organització que no falla mai.
Gràcies jugadors per l'espectacle que ens oferiu i tots aquests moments que ens deixeu compartir.
Gràcies a tots aquells pares que s'han solidaritzat amb la lesió de l'Arnau, i en especial al Ferran que sense la seva ajuda encara seriem allà.
Gràcies al Xuxum i l'Angels per fer costat a l'Arnau en aquells moments tan dificils.
Gràcies entrenadors (Xuxum i Sergi) i delegat (Francesc) perque totes aquestes felicitacions que han arribat del bon joc, del gran espectacle de l'handbol, del bon comportament... només es merit vostre.

OE, OE, OE

20:38

 
Anonymous Anònim diu...

Gràcies a tots pel suport que m'heu donat equip, entrenadors, delegat i pares. :)
He viscut moments molt emotius.

-Arnau 18-

20:45

 
Anonymous Anònim diu...

IMPRESSIONANT equip d' Handbol del F.C. Barcelona, categoria Cadet A

Masses emocions en cinc dies,i tant poques paraules que puguin arribar ha expressar el més mínim sentiment...

Així, que seré breu:

MOLTESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
FELICITATSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
(Entrenadors, delegat, jugadors, afició..)

...i MOLTESSSSSSSS GRÀCIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!


Arnauet, com et van dir els teus companys: Pit i collons!!

21:32

 
Anonymous Anònim diu...

Nosaltres també volem felicitar a tot l'equip i dir que ja feia temps que ho esperarem a la fi s'ha aconseguit!!!!!!!!!!!!
sou collonuts la generació del 91 y també la del equip tècnic que no cal buscar l'any, ja que son de la primera volada.

Arnau com diu el teu nom en germànic "àguila forta" esperem
que et recuperis i aviat emprenguis
el vol.
Ànims!!!
Maite Bernat i Enric

14:42

 
Anonymous Anònim diu...

Per primer cop escric al superblog. Però es que la ocasió s'ho val!! Campions!!!! Gràcies al jugadors i entrenadors. I als pares també!!!!

Mil kisses,

Ferran

23:18

 
Anonymous Anònim diu...

Ha costat tot un Campionat d'Espanya aconseguir que entresis al blog !! Però ets molt benvingut, esperem que a partir d'ara hi posis la teva contribució !

Enhorabona Ferran !

09:39

 
Anonymous Anònim diu...

Muchas felicidades a todos por sus grandes esfuerzos de todo corazon! les deseo todo lo mejor en cada partido y eliminatoria que vayan a tener.
Recuerden que desde aqui hay hay alguien que espero lo mejor de cada uno de ustedes, sigan adelante y suerte... Bendiciones.

22:14

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home