Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

27 de maig 2007

[Campionat Espanya] FCB 40 - Lavadores 33

En el potser partit més fluix jugat fins ara, el Barça ha tornat a demostrar el gran nivell d'handbol que té. El cansament i les lesions han afectat un pèl l'equip que, tot i això, i malgrat també el cop anímic de la lesió de l'Arnau, ha jugat concentrats i ficats a la feina de la mateixa forma que han estat fent fins ara. La classificació per les finals es sobradament merescuda, encara que ho digui jo. De fet, crec que la majoria d'opinions estaràn d'acord amb mí que l'handbol dels blaugranes està per damunt de la resta, sense menysprear a ningú.

De tota manera, encara queda el darrer pas: el més important. I no serà fàcil. L'Amibal encara té un grandíssim potencial. Crec que serà una final emocionantíssima. Sigui quin sigui el resultat: Visca el Barça i visca l'handbol !

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

El peor partido del Barça desde el TOP 6. Como dice JC, en los campeonatos siempre hay un partido malo y este tenía todos los visos de que era el que podía ser: semifinales, acumulación de cansanción físico y psiquico y lo peor, la lesión de Arnau.

Dura muy dura, para todos, ver la lesión de Arnau e impotencia, mucha impotencia. Ahora ha llegado el día de la final, pero como ya se ha comentado, la final de un campeonato empieza el primer día de pretemporada, en el primer entreno, así que llegar a esta final la habéis ganado todos. Arnau el primero, aunque en el día de hoy no haya podido jugar, pero su grito ha sonado como siempre...... BARÇA ..... "pit i collons".

01:37

 
Anonymous Anònim diu...

Hola xabales!!
me acabo d enterar d vuestro triunfo en Madrid, felicidades campeones, ahora a celebrarlo !!

Saludos s los Catalán.

-Cata-

23:28

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home