Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

24 de maig 2007

[Campionat Espanya] FCB 42 - CajaSur Cordoba 31

Brillant inici dels blaugranes: concentrats, anant per feina, jugades brillantíssimes i defensa d'acer. Ja des de l'inici, amb parcial de 5-1 als 5 minuts, el Barça ha fet valer la seva autoritat al camp i ha tingut el partit sota control. El CajaSur ha estat un bon rival amb una afició, tal com ja es preveia, bastant batalladora. Un començament espectacular, sens dubte.

Pel que fa als altres partits, llàstima que La Roca s'hagués deixat empatar el partit, guanyant de 2 a dos minuts del final. Esperem que es recuperin i arribin a semifinals. I l'Amibal, la sorpresa de la jornada: només guanyen d'1 contra un Ademar que va fer una defensa mixta esgotadora però, pel que es veu, els va funcionar.