Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

26 de maig 2007

[Campionat Espanya] FCB 53 - Ademar Leon 32

En el partit d'avui contra el Ademar de León, el jugador Arnau Homet ha caigut malament en una jugada d'atac i s'ha fet una luxació d'espatlla. Es perdrà els propers partits. Físicament, després d'haver estat visitat pels doctors de l'Hospital de La Paz, està bé i haurà de fer repós 3 setmanes. Psicològicament, perdrès la fase final d'un Campionat d'Espanya es un cop molt dur. Però així són les coses a l'esport. D'altra banda, l'Alvaro Delicado pateix un esguinç al tormell. El Campionat es cobra el seu preu i no hi ha res més a comentar.

Dit això: Què en un Campionat d'Espanya no hi hagi un metge a la pista ni una ambulància a la porta ens sembla de jutjat de guàrdia. Suposem que els organitzadors tenen alguna responsabilitat més que les de obrir les portes i engegar els llums. Aquest cop ha estat una luxació. Demà o demà passat pot ser alguna cosa més seria (esperem que no).

Per tant, un 0 a la organització: Un campionat d'Espanya és una cosa més seria i requereix una feina una mica més seriosa. No val limitar-se a penjar quatre banderetes i pagar les aigues i els àrbitres.

Pel que fa al partit: ha estat una passejada. El resultat ho diu tot. El Campionat d'Espanya segueix el seu camí inexorable i, costi el que costi, aqui estem donant la cara.

Arnau ànims! Un Campionat d'Espanya no és només la fase final!

Un petò.

Els teus pares, germà i cosina, els teus amics i els teus entrenadors.

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Arnau,

Estem amb tu, les victòries són de tots al igual que les derrotes.

Avui els teus companys segur que et dedicaran la victòria.

Ànims

09:03

 
Anonymous Anònim diu...

Arnau sabem la putada que es aixo, quantes vegades hem parlat del campionat d'Espanya, quantes hores d'entrenament i quantes il·lusions. Però un Campionat no son 2 partits, malgrat que aquests siguins els més importants. Estem segurs que et referàs ràpidament.

Molts petons !

09:43

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home