Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

11 de maig 2007

[Sectors] FCB 46 - Eivissa 23




Foto estil "Dicen...". Els més joves de la casa saben què era el "Dicen..." ;-)

Els Sectors ja han començat. En el partit d'avui contra els amics d'Eivissa el Barça s'ha imposat fàcilment. L'Eivissa ha fet un partit lent, sobretot a la primera part, jugant la pilota sense pressió i apurant els passius. L'afició blaugrana ha estrenat unes despampanants samarretes dissenyades per l'insigne Agustí que, esperem, ens portin sort. I no sé què més destacar, la veritat. Potser que han fet una molt bona defensa a la segona part...

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Si senyor! Molt maques les samarretes.

Felicitats Barça (Cadet A d'handbol)!! Una victoria més. Que n'aprenguin els de futbol!
Sort pel partit de demà. Ens veiem dissabte.

Per cert, esteu convidats a donar una volteta per la fira de Sant Feliu (acceptem gent de Molins també.. =))

Petonets!!

21:20

 
Blogger Juan Carlos diu...

Desde luego la foto color sepia tipo "Diuen" te ha quedado muy bien. Para los que añoramos aquella época del Noticiero, La Hoja del Lunes, Telexprés, etc..... esto nos pone melancólicos.

Con respecto al partido, nada digno de mención salvo que el despegue se produjo en la segunda parte, cuando Eivissa dejó de lado el "sobo" de balón, intentó imponer algo más de ritmo y, al jugarse más balones, se da ventaja siempre al equipo más efectivo y, si se nos permite decir sin que suene a prepotencia (...últimamente hay que ir con los pies de plomo), al de más calidad individual.

Buena evolución técnica de los chavales de Eivissa con algunos jugadores con un físico digno de mención....a ver que hacen hoy contra Coras.

13:28

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home