Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

09 de maig 2007

[Sectors] Motors a punt

Families com nosaltres de Canaries, Eivissa i Saragossa estan hores d'ara fent les maletes per venir a jugar els Sectors a casa nostra. Han organitzat viatges, hotels, sopars i dinars. Potser han fet samarretes i portaràn bombos i trompetes. Els seus fills també s'han entrenat dur per fer realitat les seves il·lusions i viuran uns dies junts a terres catalanes.

Es hora, doncs, de donar-los la nostra benvinguda. Anem a gaudir d'un esplèndids dies d'handbol tots plegats!

Aqui us deixo unes fotos i uns links per què tingueu tema de conversa. Per cert, a veure si hi ha sort i el Maspalomas organitza un torneig d'estiu d'handbol platja amb totes les despeses pagades! ;-)

Eivissa


Maspalomas


Corazonistas

4 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

torno a ser jo, pensaba que ja possats a viatjar també aniré a fer una visita a la Pilarica perque ens dongui sort.

Salut.

15:25

 
Anonymous Anònim diu...

hola, el que escrit avanç que aquest deia que el bombo el portaba jo el nº 12, pero que estaba en Maspalomas, que el recollia parare per Eivissa i per divendres ja estaria preparat per tocar-lo.

PIT I COLLONS !!!!!!

18:27

 
Anonymous Anònim diu...

Xavi, muchas gracias por dar la bienvenida a todos los componentes de los equipos visitantes, jugadores, técnicos y afición. Realmente, a parte de el más mejor webmaster, eres un gran anfitrión :):):).

Después de ver las fotos que has colgado, la verdad es que recordando nuestra estancia en Ibiza, se me ha caído una lágrima de añoranza. Fue una gran vivencia en el amplio sentido de la palabra, pero sólo imaginar ir a Maspalomas ..... En fin, si no es balonmano playa, yo me apunto aunque sea a un torneo de parchis!!!!. Me pido las amarillas!!!!

Reitero tus palabras y para aquellos que no conozcan Barcelona, espero que disfrunten de su estancia.

22:42

 
Anonymous Anònim diu...

Si es qüestió d'escollir jo també "me apunto" per a anar a Maspalomas, tan a Ibiza com a Zaragoza ja hi estat i es per a coneixer llocs nous.

No te res a veure la fotografia que a penjat el Xavier.

Simplement és per a coneixer una mica la seva cultura, les seves infraestructures, coneixer la seva
gent,....etc.

09:58

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home