Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

10 de juny 2007

FCB 44 - Bordils 36 [CAMPIONS COPA CATALANA]



El FCB 'A' s'ha proclamat Campió de la Copa Catalana en el partit jugat a Cambrils contra el Bordils, a unes hores inhumanes tant pels blaugranes com (més) pels bordilencs, que han hagut de llevar-se a les 5 del matí. Això no ha estat cap impediment pels gironins per plantar cara a un Barça adormit a la primera part. El Bordils ha tingut el marcador a ratlla una bona estona, havent arribat a fer una recuperació de 5 gols.

A la segona part, el Barça s'ha posat les piles i ha fet pujar el marcador fins proclamar-se

Campió de la Copa Catalana

i endur-se la CINQUENA copa de la temporada. Darrer partir de la temporada.

Us trobarem a faltar. Molt.

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

FELICITATS PENTACAMPIONS!!

Sentir el despertador tant d'hora un diumenge al matí, ha tingut (un cop més), la seva recompensa:

victòria + copa + un bon àpat.
Quien da más??

Moltes gràcies per deixar-me gaudir del vostre joc aquesta temporada. Sempre amb la millor companyia (quina afició!), i amb els millors resultats (mai os he vist perdre), aconseguits per vosaltres jugadors i pel cos tècnic.

Felicitats Cadet "A"!!!! =)

19:31

 
Anonymous Anònim diu...

Esto empieza a ser un vicio "raro". Acabamos de llegar de Cambrils, dejar la bolsa y encender el ordenador a ver el blog! y como no, ya está actualizado con la última noticia de hoy.

Nosotros también os hemos hechado mucho de menos en la comida, donde como os podeis imaginar ha habido de "todo", risas, lagrimas y, como no, canciones. El abuelo de Borja el "director de orquesta" y los demás no nos hemos quedado atrás. Desde "Clavelitos", hasta "Asturias patria querida", pasando por jotas aragoneas y como no la habanera "El meu avi". Tal y como nosotros celebrados los encuentros entre "nuestra familia", aunque hoy faltabais vosotros, pero el 14 de Julio "repetimos".

Besos.

20:47

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home