Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

18 de juny 2007

La darrera columna

Terminada oficialmente la competición de este equipo, me gustaría recalcar los éxitos que se han conseguido este año, y que son fruto del esfuerzo exclusivo de estos actores:
  • Entrenador: Xuxum
  • Ayudante: Sergi
  • Delegado: Francesc
  • Jugadores: Pol, Arnau Homet, Borja, Ferrán, Marcel, Gerard, Bernat Amargant, Arnau Boix, Roger, Alvaro, Marc, David, Manu, Raul, Bernat Herrero, Victor, Rodrigo.
Aunque suene a prepotencia a los oídos de más de uno, los datos son los datos y hay que remarcar que no se ha perdido ningún partido oficial y eso está al alcance de muy pocos equipos. Se han conseguido los siguientes campeonatos:
  • Lliga Catalana 06-07
  • I Minicopa del Rei de Balonmano Altea-07
  • Sector Cto. España Barcelona-07
  • Campeonato de España Clubs Alcobnedas 07
  • Copa Catalunya 07
En definitiva, un excelente equipo formado por un grupo base de jugadores que iniciaron su andadura allá por el mes de septiembre del año 2004 de la mano del artífice de esta "milonga", el Antonio Juampere "Xuxum" y que, acabado su ciclo de formación, pasarán a formar parte de diversos equipos juveniles catalanes, ayudándolos sin duda a alcanzar buenas clasificaciones y a aportar el buen juego que les caracteriza. Lo malo es que ya no será juntos y, en buena lógica, a todos los que estamos en su entorno nos entristece.

Todos los que formábamos parte de este expléndido grupo (técnicos, jugadores, padres, familiares y amigos), sabíamos que el fin de este ciclo formativo acarreaba la desaparición del mismo. De hecho todos los que entran en este Club saben que, tarde o temprano, acaban dejándolo para dar paso a las siguientes generaciones, y aunque es triste (se crean relaciones de amistad muy estrechas entre chavales, padres, etc…., las cuales espero queno se pierdan) y nadie se hace a la idea de que el momento llega, en nuestro fuero interno, todos lo sabemos.

Por lo tanto en mi calidad de incondicional acompañante del equipo durante estos tres años, agradeceros los buenos ratos que me habéis hecho pasar. Habéis demostrado la calidad balonmanística y humana que atesoráis, que nadie os ha regalado nada pues todo ha sido fruto del trabajo acumulado durante estos años y que estoy convencido de que dicha calidad la seguiréis demostrando estéis donde estéis.

Hace escasos días que todo ha acabado y…….ya os echamos de menos.

Suerte a todos pues sin duda os la merecéis amigos.

J.C.

2 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Bé, des del fatídic 11 de juny, s'ha produït un silenci gairebé sepulcral en aquest blog, fins i tot les darreres aportacions del nostre Web Master i del nostre Columnista són d'un to bastant fred pel que estàvem acostumats, i que tot i que es podria considerar lògic degut als darrers aconteixements, no ho haurien de ser tant, ja que, qui més qui menys, ja sabia quin destí l'esperava, i això es va notar especialment ja aquest últim trimestre, quan ja es van començar a fer (sobretot en els pares), dos grups bastant diferenciats i que per molt que vam estar units en els partits dels nostres fills, fora d'ells es notava aquesta, diguem-ne, pseudo-divisió. Potser la pitjor o la millor part se l'han endut alguns que van anar una mica despistats o mal informats. En fi, aquestes coses són ben normals que passin en un col.lectiu de tanta gent i tan heterogeni. La qüestió és el record que a mi personalment em queda d'aquests tres anys, que han estat una de les poquíssimes coses bones que m'han passat a la vida, i en aquest cas dec sobretot agraiment primer de tot al meu fill Bernat, del qual em sento especialment orgullosa, després del Xuxum que va confiar en ell l'any 2004, després del Rafa que també va confiar en ell la temporada següent, i per últim una altra vegada al Xuxum per tornar a confiar en ell per aquesta temporada que malgrat algún petit malentés, a priori, hauria de ser la més important.El temps ens ha demostrat que així ha estat i a més a més de manera espectacular i triomfal.
Bé, a banda de tot això, també moltíssimes gràcies als delegats, que sense ells tots sabem, i jo especialment, això hauria estat un desastre. I gràcies també a tot el col.lectiu de pares i mares i familiars i amics en general que han fet que aquests tres anys siguin,per sempre, inoblidables.
I per damunt de tot, gràcies a TOTS els jugadors que han passat pel nostre equip durant tot aquest temps.
Jo no sóc capaç de parlar davant de públic, o sigui que aquest és el meu manifest personal, al qual s'hi afegeix l'Eduard pels mateixos motius.
Un petó i una abraçada ben fortsper a tothom.

15:16

 
Blogger Xavier diu...

Pilar,

Gràcies pel comentari. Pel que fa al silenci sepulcral és només pel fet de que he estat molt liat com tots sabeu amb el final de curs del Sergi.

De tota manera, es obvi que jo no podré seguir mantenint-lo i després de diversos intents de convencer a alguns per que ho fessin, vam arribar a la conclusió de que el cicle s'ha acabat i en comença un de nou que no serà el mateix, ni per uns ni pels altres. Per tant, aviat el tancaré amb un final com es mereix i espero només actualizar-lo amb noticies de les trobades que anem fent en el futur, si es que tothom està disposat. Per la nostra part, que no quedi.

17:04

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home