Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

27 de maig 2009

2n Anniversari: Que va ser d'ells

No tenia la intenció de tornar a escriure-hi per no fer cap mena d'exercici de nostàlgia. Crec que les etapes de la vida s'han d'anar passant i començar-ne de noves. Però el passat cap de setmana es van celebrar els Campionats d'Espanya Juvenil 2009 i crec que val la pena recalcar que 12 dels 17 Campions Cadets hi van participar i que tots 17 segueixen en el primer nivell de l'handbol català.

Dels 12 que van ser al Campionat d'Espanya Juvenil, 6 han estat Campions un cop més amb el Barça i els altres 6 han quedat 4ts amb el Juvenil de La Roca, per darrera del Barça, Granollers i Ciudad Real. La resta segueixen l'handbol repartits entre l'Esplugues, el Sant Martí i el Sant Cugat.

Es, per tant, un motivo de honda satisfacción, com va dir el poeta, celebrar aquest 2n anniversari el mateix dia que el Barça de Futbol juga la Champions contra el Manchester.

Enhorabona a tots!

2 Comentaris:

Anonymous Lola diu...

Cojonuda esta generación del "91"!!!! y como, no, la mejor temporada es dicha generación la2006-2007

IM-PRE-SIO-NAN-TE... sin más.

Abrazos a todos los que estuvieron y a todos los que lo vivimos

16:50

 
Anonymous Francesc diu...

Ootia Xavi , em semble perfecte que cuan n´hian coses excepcionals com aqueste obris comentaris en el antic blog , jo soc dels nostalgics i de tant en cuan l´obro i disfruto un ratet ,bueno de tant en cuan no ,moltes vegades je je je .Felicitats a tot-hom.
Francesc

16:31

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home