Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

22 de juny 2005


 Posted by Hello


 Posted by Hello

Ja som a casa. El Campionat ha acabat i el FC Barcelona ha quedat en 5è lloc després de guanyar a La Roca per 33 a 27. Ara és el moment de les valoracions i de veure que ha fallat, si es que ha fallat alguna cosa. Per exemple:

  • Hem jugat malament? Alguns dies si i d'altres no. El partit contra l'Amibal va ser èpic, per exemple, tot i que vam perdre. Però tots els altres equips també han tingut dies tontos.
  • Ens ha tocat el grup més difícil ? És evident que sí, però el Corazonistes va demostrar que són un bon equip en front de les inexplicables individualitats de l'Unicaja, que tant de mal els ha fet.
  • Hem tingut massa pressió ? Potser si. El nom "Barça" pesa molt. La responsabilitat és molt alta.
  • Som l'equip que fa millor handbol? Sens dubte !! Però també l'Amibal fa bon handbol i això se suma la seva corpulència.
Crec, sincerament i de tot cor, que el Barça i el Amíbal han estat els millors equips sigui quina sigui la classificació final. En aquests tipus de competicions la classificació no reflecteix la realitat. Però, un altra cop, com diria el Cruyff, "handbol es handbol" i guanya qui més cops fica la pilota a la porteria contrària o qui menys en rep.

Els pares, germans i seguidors d'aquest fantàstic èquip només podem afegir una sola cosa: Gràcies. Gràcies per la intensitat d'aquests dies. Gràcies per la vostra fe en la victòria. Gràcies per haver-nos quedat afònics. Gràcies pels "callos" a les mans de tocar el tambó. Gràcies per les vostres dedicatòries de gols. Gràcies per deixar-nos cantar amb la gralla. Gràcies per fer-nos somiar. I gràcies per ser els nostres fills, germans i amics.


21 de juny 2005

M'acaben d'informar que el Barça ha guanyat al BM Granollers de 5. Queda sobradament demostrat que el Barça es superior al Granollers tot i haver perdut la final del Campionat de Catalunya, doncs els han guanyat 4 cops de 5.

Les coses al Campionat d'Espanya no han anat com s'esperaven. Com era previst, es va guanyar contra La Roca i es va perdre contra l'Amibal. Aquesta va ser una derrota amb sabor de victòria, doncs els blaugrana van fer un partit èpic, en paraules de l'entrenador. Si el partit hagués durat 2 minuts més s'hagués guanyat. Però, com diuen en el món del fútbol, "el handbol es así".

El partit contra l'Unicaja va ser, però, una decepció. Tot i l'esforç realitzat, l'Unicaja va demostrar perquè són al Campionat d'Espanya i van proclamar fermament la seva candidatura al títol.

En el moment d'escriure aquestes línies s'està jugant el partit contra el BM Granollers, que va quedar tercer del seu grup.



02 de juny 2005

Per casualitat, he descobert la pàgina web del Campionat, que conté tots els horaris, llocs dels partits, equips, i fotos. La podeu trobar aqui