Handbol del F.C. Barcelona, generació 1991, temporades 2004 a 2007

28 de març 2006

L'anàlisi de la Final que s'acosta

Comentari del Juan Carlos, per tots conegut com l'expert en el tema ;-)

Lo que había que hacer está más que hecho y ahora ya, que pase lo que sea, que sin duda será bueno.

Si os eliminan y por lo que parece pasa Bordils para jugarse la 3ª y 4ª plaza con Granollers "A", pues, enhorabuena para los Gironins. Lo que tenéis que hacer es pillarlos en Ibiza y ganarles con autoridad para demostrarles y demostraros que sois infinitamente mejores que ellos y que, si no estáis jugando vosotros, como mínimo por el tercer y cuarto puesto, será por los cruces tan nefastos que os han tocado.

Después, a jugar la 1ª Catalana cadete, donde os encontraréis a viejos conocidos como el Granollers "B", Terrassa, Sant Martí, Roca "B", Mataró, Safa-Gava, etc. etc……, y, …marcando el territorio como los lobos en el programa de "el Hombre y la Tierra" (de Félix Rodríguez de la Fuente), con orgullo presentar vuestras credenciales y decir de forma clara y sin lugar a dudas en el campo (que es donde hay que hablar) al resto de equipos: "… aquí estamos nosotros que siendo unos "monicacos" de primer año, salvo alguno de los "tres equipos grandes", no ha tenido coj……, de ganarnos nadie, porque los tenemos de dos yemas…."

Ánimo y a por ellos, que son pocos y cobardes, como se decían en nuestros comics, y el año que viene será vuestro año.

Partits Final Lliga Catalana

Ja tenim el resultat del sorteig pels partits de la Final de la Lliga Catalana Handbol Cadet 2006!

Dijous 6 d'abril
  • 18:30 Granollers A - Terrassa
  • 20:00 Barça A - Corazonistas

Viernes 7 d'abril
  • 18:30 Terrassa - Bordils
  • 20:00 Barça B - Barça A

Dissabte 8 d'abril
  • Bordils- Granollers A
  • 17:30 Corazonistas - Barça B

Diumenge 9 d'abril
  • Semifinals creuades

26 de març 2006

Joc d'equip

 Posted by Picasa

14, David Balaguer

 Posted by Picasa

FCB 42 - Granollers 'A' 42

Ni la marató, ni l'empat del Barça de futbol contra el colista, ni la grip aviar, ni la revolta dels estudiants francesos, ni les operacions de menisc ni res de res va poder evitar que haguem viscut un dels millors partits de la temporada. Només una cosa. Endevineu quina ? Pistes: vesteix de blau i porta un pito a la boca. Fàcil eh?

Un Barça pletòric, motivadíssim, va possar a ratlla a tot un Granollers 'A' de segon any. L'equip blaugrana va estar guanyant quasi tot el partit, amb moments de 6 gols de diferència, contra l'equip vallesà que veia com uns marrecs 1 any més petits els tractaven de tu a tu. Els errors arbitrals, com és habitual, van decantar el partit cap un empat que ningú hagués firmat i al final va quedar un cert regust amarg de veure com els esforços i el millor joc del Barça no es veien recompensats.

Però ningú podrà retreure l'entrega i la passió que els blaugranes han deixat al camp, juntament amb la pell, malgrat àrbits amateurs que fan el que poden. Ara, pel que sembla, haurem de jugar contra el Barça 'A' i els Coras. I què? Algún problema?
Posted by Picasa

20 de març 2006

Convocatòria 26-Març

Proper Partit

FCB - Granollers 'A'
Picadero

HORA CARGOLET: 8:00
HORA CONVOCATORIA: 8:15
HORA PARTIT: 9:00

No cal dur aigua

18 de març 2006

1, Victor

 Posted by Picasa

La Roca 27 - FCB 40


Partidet matiner de final de fase, on cap equip s'hi jugava gran cosa perquè els destins ja estan marcats. Potser per això el Barça va començar, com en el partit contra el Mataró, destensat i adormit. La Roca va arribar a tenir empatat el partit en els primers minuts. Però a la segona partit el Barça s'ha tret les lleganyes i ha acabat guanyant de 13.
Posted by Picasa

15 de març 2006

FCB 41 - Mataró 34

Partit de dimecres: poca motivació a l'inici que va anar creixent amb el pas dels minuts i pel joc una mica barroer del Mataró. Semblava que les porteries tinguessin una capa magnètica que desviaba els tirs, doncs hi va haver-hi una bona quantitat del gols fallats. Només que la meitat dels gols hagués entrat el resultat hagués sigut molt més escandalós. Un partit de tràmit en el que el més destacable deu haver sigut els inexplicables enfrontaments que els jugadors del Mataró van tenir amb el públic. Posted by Picasa

14 de març 2006

Convocatòria 18-Març

Proper Partit

La Roca - FCB
La Roca del Vallès

HORA CONVOCATORIA: 8:15
HORA PARTIT: 9:00

Aigua: Srs. González

11 de març 2006

FCB 53 - Tortosa 32

Extranya manera de marcar un gol


Després d'un començament de migdiada, el Barça va anar augmentant potència de mica en mica fins a arribar a golejar a un Tortosa impotent que veia com, havent tingut el partit empatat en la primera part, els blaugranes acabaven amb 20 gols d'avantatge.

No va ser un partit tant dur com el jugat a les terres de l'ebre i l'arbitratge no va donar massa que parlar, la cual cosa ja mereix un aplaudiment. Posted by Picasa

10 de març 2006

Convocatòria 15-Març

Proper Partit

FCB - Mataro
Picadero

HORA CONVOCATORIA: 18:00
HORA PARTIT: 19:00

Aigua: Srs. Guedea

06 de març 2006

Convocatòria 11-març

Proper Partit

FCB - Tortosa
Picadero

HORA CARGOLET: 16:30
HORA CONVOCATORIA: 16:45
HORA PARTIT: 17:45

Aigua: Srs. Bergadà

05 de març 2006

FCB - Mataró (suspès)



Una vegada més l'arbitratge va ser el més comentat en el partit FCB - Mataró, però aquest cop per la seva absència. Després de fer-nos llevar a les 7:06 del matí (aquesta es la hora que tinc al despertador els dies feiners), d'esmorçar un crusanet petitó (però bó) i un tallat en comptes del bocata de pernil amb la canyeta i després de haver aparcat el cotxe a dins de l'estadi, el partit es va haver de suspendre perquè el senyor àrbitre no es va presentar. Imaginem que les seves raons tindría i aquí no hi volem pas entrar.

Al final, el Mataró i el Barça van acordar jugar un amistós, com bons caballers, i el públic no va sortir defraudat, no menys del que sortiría a la tarda després del partit del Barça Cifec contra el Portland San Antonio. El resultat de l'amistós és el de menys, però vam guanyar. Posted by Picasa